Mama izašla na cigaretu, sin ostao u vozu i nastavio put

Objavljeno: 19.6.2017.


Brzopotezno uvlačenje par dimova cigarete tokom kratkog zadržavanja voza koštalo je jednu majku dosta živaca, nakon što je voz kojim je sa 6-ogodišnjim sinom putovala iz Milana u Napulj, krenuo s rimske železničke stanice bez nje, odnoseći sina “u daljine”.
Policija u Rimu objavila je u nedelju da je majka koja je putovala sa sinom u Napulj odlučila da izađe na peron u italijanskoj prestolnici kako bi popušila cigaretu.

Međutim, vrata voza odjednom su se zatvorila. Uprkos ženinim svesrdnim nastojanjima, nije uspela da otvori vrata pre kretanja voza i on je krenuo sa stanice – zajedno s njenim malim sinom.

Putnica je zahvaljujući policiji uspela da alarmira radnike železničke stanice na sledećem stajalištu u Tiburtini i zahvaljujući njima majka se, posle dramatičnog događaja, ponovno našla sa svojim sinom.

Podsetimo, sličan incident dogodio se početkom godine u Francuskoj, kada su mlada majka i njen izašli na pauzu za cigaretu u Le Manu, pa je sedmomesečna beba koja je putovala s njima u vozu nastavila put bez nadzora.

Izvor: Hina

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *