Liga Evrope: Zvezdi i Vojvodini lakše, Mladost na ispitu

Objavljeno: 19.6.2017.


Žreb za 1. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope održaće se u 14.30 časova u Nionu, a Srbiju će predstavljati Crvena zvezda, Vojvodina i Mladost Lučani. UEFA je skratila spisak potencijalnih rivala naših klubova. Crvena zvezda je nosilac u 1. kolu i može da igra sa ovim klubovima: Zeta (Crna Gora), Tre Pene (San Marino), Santa […]
Žreb za 1. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope održaće se u 14.30 časova u Nionu, a Srbiju će predstavljati Crvena zvezda, Vojvodina i Mladost Lučani.

UEFA je skratila spisak potencijalnih rivala naših klubova.

Crvena zvezda je nosilac u 1. kolu i može da igra sa ovim klubovima: Zeta (Crna Gora), Tre Pene (San Marino), Santa Koloma (Andora), Florijana (Malta) i Sent Džozefs (Gibraltar).

I Vojvodina je među nosiocima, a potencijalni rivali su: Irtiš Pavlodar (Kazahstan), Ružemberok (Slovačka), Fola Eš (Luksemburg), Vašaš (Mađarska), Gandzasar-Kapan (Jermenija).

Mladost iz Lučana je u najtežoj situaciji, ona je u grupi nepovlašženih klubova i moći će da se sastane sa: Trenčin (Slovačka), Makabi Tel Aviv (Izrael), Inter Baku (Azerbejdžan), Dačija (Moldavija), Širak (Jermenija).

Prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope se igra 29. juna i 6. jula.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *