Hunt: Showdown je jedno od najprijatnijih iznenađenja E3 konferencije

Objavljeno: 19.6.2017.


Kada je Crytek otkrio Hunt: Showdown nešto pre početka E3 sajma, radilo se o naslovu sa zamagljenim, tajnovitim sadržajem iz viktorijanske ere.
Igra je obećavala PvP iz prvog lica, ali i lov na čudovišta. Sada, kada je bliže prikazana medijima, igra konačno poprima pravi oblik. A sudeći prema impresijama sa gejming sajtova, Hunt: Showdown je prijatno iznenađenje.

U Hunt: Showdown igri, pet timova sa po dva igrača pokušavaju da pronađu i ubiju jednog do tri demona. Igrači koriste prednosti guste magle, izbegavanja čudovišta i drugih igrača, dok tačno ne odrede gde se meta nalazi. Odavde kreću napadi iz zasede, taktike i osvajanje nagrada kojima se unapređuju likovi. Glavni cilj je ubijanje AI neprijatelja, ali veliki deo kompetitivnog sadržaja uključuje i onesposobljavanje ostalih timova igrača (strpljenje igra veliku ulogu ukolio je taktika da drugi tim odradi sav težak posao, a da ih vaš tim sačeka u zasedi i prigrabi sav plen).

Hunt: Showdown je prvobitno razvijao Crytek USA studio, koji je ugašen i na igri je rad nastavio Crytek Frankfurt tim. Igra još uvek nema datum objave, ali Crytek planira slanje pozzivnica za testiranje pre lansiranja igre.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *