Ducati Scrambler dobio dve nove verzije

Objavljeno: 18.6.2017.


Stižu lepe vesti za sve ljubitelje Ducati brenda, jer je italijanski proizvođač predstavio dve nove varijante popularnog Scrambler modela.
Ducati je na događaju u francuskom Bijaricu svetu oktrio Mach 2.0 i Full Throttle.

Inspiracija za ime Mach 2.0 dolazi od motocikla koji je tokom šezdesetih ispisao istoriju italijanske kompanije. 1965. Mach 1 250 je lansiran, postavši klasik svog vremena. Ne treba pominjati da ime treba da asocira na brzinu i pokret, pogotovo što je “mah” jedinica za supersoničnu brzinu.

Elegantnog izgleda, Scambler Mach 2.0 dolazi sa Flat Track Pro sedištem, izduvnim sistemom u crnoj boji, dok sveže grafike potpisuje Roland Sends. One izgledom podsećaju na Bell Cross Idol kacigu i donosw boje koje podsećaju na trendove koji su na američkoj zapadnoj obali vladali tokom sedamdesetih.

Scrambler Full Throttle dolazi sa novim rezervoarom za gorivo, prednjim blatobranom, kao i sa novim bočnim panelima.

Ducati se potrudio da dva motocikla ostave snažan utisak na događaju u Francuskoj, nakon što su Borgo Panigale napustila 12. Juna. Na put su krenuli u dva Volkswagen kombija, koji su istovremeno emitovala “živ” program radija Ducati Scrambler.

Po dolasku u Bijaric, ova radio stanica je postala zvanični program događaja, a svoj program će emitovati četiri puta dnevno, sve do 18. juna.

Izvor: AutoBlog

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *