Veliki Dejo – deveti trofej u četiri godine!

Objavljeno: 17.6.2017.


Trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića mnogi su osporavili na početku u Crvenoj zvezdi, međutim ono što je uradio za ove četiri godine, prepričavaće se. Kao realtivno mlad i perspektivan stručnjak došao je u Beograd u aprilu 2013. godine kada je na klupi zamenio Vladu Vukoičića. Mnogi su bili začuđeni ovakvim potezom Nebojša Čovića, ali posle […]
Trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića mnogi su osporavili na početku u Crvenoj zvezdi, međutim ono što je uradio za ove četiri godine, prepričavaće se.

Kao realtivno mlad i perspektivan stručnjak došao je u Beograd u aprilu 2013. godine kada je na klupi zamenio Vladu Vukoičića.

Mnogi su bili začuđeni ovakvim potezom Nebojša Čovića, ali posle nekoliko sezone ispostavilo se da je predsednik Crvene zvezde povukao najbolji potez.

Međutim, kao “bum” je odjeknula vest Radonjića da su veoma male šanse da će ostati u klubu, kojem je on toliko mnogo dao, ali i obrnuto.

Večeras mi ističe ugovor, više nisam trener Crvene zvezde“, rekao je Radonjić, a potom i dodao.

Pričali smo Nebojša i ja o tome, ali razgovori u ovakvim okolnostima nisu realni. Potrebno je mnogo toga da se uradi da bi Zvezda mogla da ide napred, kazao je Radonjić.

I zaista okolnosti su teške,igrači su primili jedva četiri plate, a njemu je trebalo da bude uplaćena tek treća. U takvom okruženju veoma je teško raditi, a kamoli postizati ovakve rezultate.

Radonjić je sa Zvezdom osvojio spomenutih devet titula – po tri ABA lige, Košarkaške lige Srbije i Kupa Radivoja Koraća, čime je postao jedan od najuspešnijih trenera u istoriji ovog kluba.

Ma koju odluku dve strane na koju donele jedno je sigurno, Dejan Radonjić jeste i biće legenda Crvene zvezde, kada okonča trenersku karijeru.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *