Rada Manojlović: Nije mi bilo lako dok sam snimala pjesmu “Spavaj mirno”

Objavljeno: 17.6.2017.


Numera je biografska i nije mi bilo lako dok sam je snimala, priznala je pevačica “Granda” Rada Manojlović je novu pesmu “Spavaj mirno” posvetila bivšim momcima Milanu Stankoviću i Momiru Gajiću. – Ti spavaj mirno jer znaj da ću te isto voleti i sutra i svakog novog jutra, al‘ ja se bojim na tren da […]
Numera je biografska i nije mi bilo lako dok sam je snimala, priznala je pevačica “Granda”

Rada Manojlović je novu pesmu “Spavaj mirno” posvetila bivšim momcima Milanu Stankoviću i Momiru Gajiću.

– Ti spavaj mirno jer znaj da ću te isto voleti i sutra i svakog novog jutra, al‘ ja se bojim na tren da oči sklopim, kad ne budem ti draga, da nestaćeš bez traga – glasi strofa Radine nove pesme, koju je napisao Dragan Brajović Braja.

Manojlovićeva je potvrdila saznanja Kurira i istakla da je emotivno pogodilo dok je snimala ovu numeru.

– Tačno je sve. Braja mi je prijatelj i poznaje ceo moj život. Potpuno sam mu verovala. Odlučio je da moju privatnost stavi na papir i posebno istakne ljubavni period mog života, tačnije bivše momke. Nije mi baš bilo lako dok sam je snimala – bila je iskrena pevačica.

Ni Braja nije krio da ga je Radin privatni život inspirisao.

– Istina je da je reč o biografskoj pesmi. Odlično poznajem Radu – rekao je čuveni tekstopisac.

Braja je svojoj kumi Nataši Bekvalac napisao biografske pesme, koje je ona posvetila bivšim partnerima. U baladi “Ponovo” opevala je svoj odnos s Koletom, numeru “Dobro moje“ posvetila je Dači Ikodinoviću, kao i ceo album nakon razvoda od njega, a poslednji hit “Anđeo i grešnica” posvetila je Ljubi Jovanoviću.

Izvor: Kurir

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *