Lazić blizu Bajerna, počinje li raspad Zvezde?

Objavljeno: 17.6.2017.


Osvajanje triple krune kao da je bilo okidač za velike promene u Crvenoj zvezdi, pošto je na izlaznim vratima i Branko Lazić. Jedan od najboljih defanzivaca u Evropi mogao bi vrlo lako da napusti ’crveno-bele’ i pređe u minhenski Bajern koji sa klupe vodi selektor Srbije Aleksandar Đorđević. Lazić bi tako posle dugog perioda u […]
Osvajanje triple krune kao da je bilo okidač za velike promene u Crvenoj zvezdi, pošto je na izlaznim vratima i Branko Lazić.

Jedan od najboljih defanzivaca u Evropi mogao bi vrlo lako da napusti ’crveno-bele’ i pređe u minhenski Bajern koji sa klupe vodi selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

Lazić bi tako posle dugog perioda u Zvezdi mogao da promeni sredinu jer mu, kao i mnogim saigračima, ugovor ističe sa okončanjem sezone.

Spekuliše se da je za usluge borbenog košarkaša zainteresovana i moskovska Lokomotiva koju vodi Saša Obradović, ali je on bliži odlasku u Nemačku.

Tamo bi karijeru trebalo da nastavi i kapiten Luka Mitrović koji je od Bamberga dobio ponudu vrednu 550.000 za dve godine.

Trener Zvezde Dejan Radonjić posle trijumfa u finalu plej-ofa KLS saopštio je da mu je istekao ugovor i najavio da će teško ostati u klubu sa Malog Kalemegdana.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *