KTM otvorio novu fabriku na Filipinima, planovi ambiciozni

Objavljeno: 17.6.2017.


KTM je ponosno najavio ekspanziju na azijsko tržište, otvaranjem nove fabrike na Filipinima, čiji cilj je broj od 10.000 proizvedenih jedinica na godišnjem nivou.
Nova fabrika austrijske kompanje će proizvoditi četiri ključna drumska modela – KTM 200 i KTM 390 Duke nejkede  RC 200 i RC 390 sportske motocikle.

Plan je da se prvobitno počne s proizvodnjom od 6.000 jedinica, koji bi bili namenjeni zadovoljavanju potreba regionalnog tržišta, a da s povećanjem proizvedenih modela krene i proširenje.

“Otvaranje nove fabrike je primer kako širimo prisustvo brenda na nova tržišta. Ovo je zaista uzbudljiv trenutak za našu kompaniju, a očekujemo odlične rezultate”, izjavio je jedan od čelnika KTM-a, Hubert Trunkenpolc.

Nova fabrika je deo KTM strategije globalnog proširenja i oslikava napore kompanije da se što bolje predstavi na što više konkurentnih tržišta, dok prodaja iz godinu u godinu beleži rast. Modeli nove fabrike će naći svoj put i do kineskog tržišta, najvećeg na svetu kada su dvotočkaši u pitanju.

Uporedo s otvaranjem fabrike, KTM aktivno radi na proširenju svoje mreže dilera u Aziji, a cilj je dostizanje broja od njih 30 u toku ove godine.

Izvor: AutoBlog

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *