Crnohumorni tvit vatrogasca u Londonu postao viralan

Objavljeno: 17.6.2017.


U požaru u Londonu, prema dosadašnjim podacima, poginulo je 30 ljudi, a očekuje se da će broj mrtvih i dalje rasti. Herojski posao odradili su vatrogasci, a tvit jednog od njih, objavljen prije nego što je pristupio kuli Grenfel kako bi radio svoj posao, postao je viralan. Mik iz Totenhema na Tviteru je podelio fotografiju […]
U požaru u Londonu, prema dosadašnjim podacima, poginulo je 30 ljudi, a očekuje se da će broj mrtvih i dalje rasti. Herojski posao odradili su vatrogasci, a tvit jednog od njih, objavljen prije nego što je pristupio kuli Grenfel kako bi radio svoj posao, postao je viralan.

Mik iz Totenhema na Tviteru je podelio fotografiju vatrogasne kacige uz koju je napisao crnohumornu poruku koja je oduševila korisnike društvenih mreža.

“Znaš da neće biti dobro kad ti kažu da napišeš svoje ime na kacigu pre nego uđeš”, napisao je uz fotografiju kacige s imenom i brojem svoje vatrogasne postaje.

Britanski San kontaktirao ga je preko društvenih mreža, s pitanjem može li koristiti njegov tvit na svom sajtu, no on je tabloid javno nazvao “sranjem”.

Izvor: Index

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *