Zašto žene vole mlađe muškarce

Objavljeno: 16.6.2017.


Razlika u godinama između ljubavnika odavno više nije tabu tema, a sve su manje burne i reakcije na vezu u kojoj je žena starija od muškarca RAZLIKA u godinama između ljubavnika odavno više nije tabu tema, a sve su manje burne i reakcije na vezu u kojoj je žena starija od muškarca. Stručnjaci čak navode […]
Razlika u godinama između ljubavnika odavno više nije tabu tema, a sve su manje burne i reakcije na vezu u kojoj je žena starija od muškarca

RAZLIKA u godinama između ljubavnika odavno više nije tabu tema, a sve su manje burne i reakcije na vezu u kojoj je žena starija od muškarca. Stručnjaci čak navode prednosti ovakvih odnosa, pogotovo za devojke koje na početku često imaju dilemu da li da se upuste u priču sa “mlađim dečkom”. Psihoterapeut Liz Kiler nabraja razloge koji idu u prilog pripadnicama lepšeg pola. Ona kaže da su mlađi momci za njih:

Razbibriga. Nisu opterećeni prošlošću žene, ne pokušavaju sa njima da se takmiče na poslovnom planu, nemaju potrebu da “guše” niti da se bave teškim temama.

Imaju više energije. Za razliku od starijih muškaraca, oni su u odličnoj formi, ne moraju da odspavaju posle ručka, mogu da se vide sa vama i posle fudbala i da pritom plešu cele noći.

Posvećeniji su u seksu. Ne samo da su u dobroj formi, nego imaju i potrebu da vam se dokažu, pa će svako vođenje ljubavi shvatiti kao misiju. A ženama to samo može da prija.

Poštuju vas i podižu vam samopouzdanje. Iako možda ne spominju razliku u godinama, sve vreme su svesni da ste vi stariji. Ceniće to što su uspeli da vas osvoje i zato će vam uvek pokazivati da vas poštuju, što može samo da vam nahrani sujetu.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *