U Rusiji možete kupiti lajkove na Instagramu

Objavljeno: 16.6.2017.


Popularnost na Instagramu u Rusiji možete legalno kupiti zahvaljujući automatu koji prodaje lajkove. Umesto da trošite mesece za mnogobrojne selfija i njihovu obradu kroz filtere, kako biste “organski” sakupili što više pratilaca i lajkova na Instagramu, u Rusiji tu stvar možete da sredite brzo i lako. Sve što treba da uradite je da odete do […]
Popularnost na Instagramu u Rusiji možete legalno kupiti zahvaljujući automatu koji prodaje lajkove.

Umesto da trošite mesece za mnogobrojne selfija i njihovu obradu kroz filtere, kako biste “organski” sakupili što više pratilaca i lajkova na Instagramu, u Rusiji tu stvar možete da sredite brzo i lako. Sve što treba da uradite je da odete do jednog od automata postavljenih na javnim mestima i kupite lajk.

Kupoprodaja izgleda tako što na ogromnom ekranu unesete svoj Instagram username, ubacite 100 rubalja, što je nešto manje od dva dolara i dobijate 200 lajkova. Kupljeni lajkovi mogu se rasporediti po fotografijama kako vi odredite.

Po istom principu funkcioniše i kupovina pratilaca na ovoj društvnenoj mreži.

Oni koji su kupili lajkove kažu da oni uglavnom dolaze od oskudno obučenih mladića iz Brazila koji su verovatno dali svoje naloge na raspolaganje onima koji su osmislili kupoprodaju lajkova i pratilaca.

Izvor: N1

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *