Tramp: bez dokaza o vezama s Rusijom – tužno

Objavljeno: 16.6.2017.


“Nakon sedam meseci istrage i saslušenja odbrora o mom dosluhu sa Rusima, niko nije mogao da pokaže nikakav dokaz. Tužno”, poručio je Donald Tramp na Tviteru. Američki predsednik Donald Tramp govorio jeo višemesečnoj istrazi o navodnom dosluhu njegove predizborne kampanje i Rusije za vreme predsedničkih izbora u toj zemlji 2016. godine. Tramp je juče na […]
“Nakon sedam meseci istrage i saslušenja odbrora o mom dosluhu sa Rusima, niko nije mogao da pokaže nikakav dokaz. Tužno”, poručio je Donald Tramp na Tviteru.

Američki predsednik Donald Tramp govorio jeo višemesečnoj istrazi o navodnom dosluhu njegove predizborne kampanje i Rusije za vreme predsedničkih izbora u toj zemlji 2016. godine.

Tramp je juče na Tviteru ocenio da su građani SAD svedoci najvećeg lova na veštice u američkoj političkoj istoriji.

On nije precizirao na šta tačno misli, ali je prethodno, takođe na Tviteru, reagovao na pisanje “Vašington posta” da specijalni savetnik Robert Miler ispituje njegove eventualne pokušaje da opstruiše pravdu, a u vezi istrage o navodnom mešanju Rusije u predsedničke izbore u SAD 2016.

“Izmislili su lažni dogovor, nisu našli ni jedan dokaz, pa sada prave lažnu priču o opstrukciji pravde”, napisao je Tramp na Tviteru.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *