Taliska se ulizuje Murinju

Objavljeno: 16.6.2017.


Napadač Benfike Taliska bez imalo rezerve se javno nudi Mančester Junajtedu i njegovom menadžeru Žozeu Murinju. Poslednjih nedelja portugalski mediji spekulišu da bi Brazilac mogao da nastavi karijeru na Old Trafordu. Taliska ima 23 godine, a prošle sezone je postigao 16 golova na pozajmici u Bešiktašu. Otkupna klauzula u njegovom ugovoru iznosi 25 miliona evra. […]
Napadač Benfike Taliska bez imalo rezerve se javno nudi Mančester Junajtedu i njegovom menadžeru Žozeu Murinju.

Poslednjih nedelja portugalski mediji spekulišu da bi Brazilac mogao da nastavi karijeru na Old Trafordu.

Taliska ima 23 godine, a prošle sezone je postigao 16 golova na pozajmici u Bešiktašu. Otkupna klauzula u njegovom ugovoru iznosi 25 miliona evra.

Svaki igrač želi da pređe u Junajted. Ali to je pitanje na koje ne mogu da odgovorim. Postoji ljubav između Murinja i mene, ali ne zavisi sve od nas. Benfika i moj agent se bave tom situacijom. Više ćemo znati uskoro. Imao sam dobru sezonu i kao što sam rekao, volim Murinja, njegov rad i sve ono što ima veze s njim”, rekao je Taliska.

Junajted je u četvrtak zvanično doveo prvo pojačanje za sledeću sezonu, Murinjo je kupovao upravo u Benfiki, platio je 35 miliona evra švedskog štopera Viktora Lindelofa.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *