Srbija opet pobijedila Australiju

Objavljeno: 16.6.2017.


Vaterpolisti Srbije pobedili su Australiju sa 12:8 u drugoj prijateljskoj utakmici u Kruševcu u okviru priprema za Svetsku ligu i Svetsko prvenstvo Utakmica u Kruševcu igrana je pred punim tribinama i imala je humanitarni karakter, pošto sav prihod od ulaznica ide ;za odeljenje dečije bolnice Kruševca. Srpski vaterpolsiti bili su znatno bolji rival od Australije, […]
Vaterpolisti Srbije pobedili su Australiju sa 12:8 u drugoj prijateljskoj utakmici u Kruševcu u okviru priprema za Svetsku ligu i Svetsko prvenstvo

Utakmica u Kruševcu igrana je pred punim tribinama i imala je humanitarni karakter, pošto sav prihod od ulaznica ide ;za odeljenje dečije bolnice Kruševca.

Srpski vaterpolsiti bili su znatno bolji rival od Australije, koja je prvi pogodak psotigla tek u 13. minutu.

Od tada se igralo na mahove. Australija je nekako uspevala da drži ritam, ali je sve zavisilo od raspoloženja srpskih vaterpolista pre svega efikasnog Filipa Filipovića.

“Čast mi je što sam ponovo tu i što igram sa sjanim igračima, dajem sve od sebe i želim da budem i dalje u krugu reprezentativnih kandidata. nije me bilo od kraja 2014. i zato je razumljivo što sam prezadovoljan”, rekao je Dušan Vasić, strelac prvog gola na utakmici koji je posle tri godine ponovo u konkurenciju za reprezentaciju.

Turneja se završava u petak u Kragujevcu, gde će od 19 časova dve selekcije odigrati treći meč.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *