Severina bijesna: Neće moći da viđa sina 200 dana u godini!

Objavljeno: 16.6.2017.


Na poslednjem ročištu u Zagrebu sudija izrekla privremenu meru po kojoj će roditelji će imati ravnopravno starateljstvo PEVAČICA Severina Kojić (45) i biznismen Milan Popović (51) gotovo četiri godine vode bitku za starateljstvo nad petogodišnjim sinom Aleksandrom. Na poslednjem ročištu u Zagrebu sudija Verica Nikić izrekla je privremenu meru po kojoj će dete u narednom […]
Na poslednjem ročištu u Zagrebu sudija izrekla privremenu meru po kojoj će roditelji će imati ravnopravno starateljstvo

PEVAČICA Severina Kojić (45) i biznismen Milan Popović (51) gotovo četiri godine vode bitku za starateljstvo nad petogodišnjim sinom Aleksandrom. Na poslednjem ročištu u Zagrebu sudija Verica Nikić izrekla je privremenu meru po kojoj će dete u narednom periodu nedelju dana biti kod majke i nedelju dana kod oca, odnosno roditelji će imati ravnopravno starateljstvo.

Odlukom suda, dečak će nedelju dana u julu i avgustu provesti sa majkom, a ostalo vreme sa srpskim biznismenom. Severina čak 200 dana u godini neće viđati sina, a dok je kod oca sme da razgovara sa njim telefonom samo jednom dnevno i to u 20 časova.

Supruga Igora Kojića je, navodno, bila iznervirana zbog ovakve odluke suda, a njen menadžer Tomislav Petrović najavio je da će pevačica podneti žalbu.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *