Samsung Galaxy S8 u vrhu istraživanja zadovoljstva potrošača

Objavljeno: 16.6.2017.


Galaxy S8 i Galaxy S8+ telefoni su se našli u vrhu istraživanja zadovoljstva potrošača u Sjedinjenim Američkim Državama. Najnoviji Samsungovi premijum telefoni imaju ocenu od 82 poena u najnovijem Consumer Reports istraživanju, što ih smešta daleko ispred konkurencije. Samsung je i na trećem mestu ovog istraživanja, sa Galaxy S7 Edge modelom (77 poena). Istraživanje Consumer […]
Galaxy S8 i Galaxy S8+ telefoni su se našli u vrhu istraživanja zadovoljstva potrošača u Sjedinjenim Američkim Državama. Najnoviji Samsungovi premijum telefoni imaju ocenu od 82 poena u najnovijem Consumer Reports istraživanju, što ih smešta daleko ispred konkurencije. Samsung je i na trećem mestu ovog istraživanja, sa Galaxy S7 Edge modelom (77 poena).

Istraživanje Consumer Reportsa ističe da Samsungovi telefoni nadmašuju konkurenciju u gotovo svim sgmentima – imaju odlične kamere, brilijantne displeje i respektabilan radni vek baterije. Sve ovo su ključne tačke fokusa potrošača, kada je u pitanju izbor tokom kupovine novog telefona.

Nakon prva tri mesta, koja pripadaju Sanmsungu u Consumer Reports istraživanju, na četvrtom mestu je i druga južnokorejska kompanija – LG sa svojim G6 telefonom.

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *