Samsung Galaxy Note8 ima kodno ime Samsung Gr3at

Objavljeno: 16.6.2017.


Samsung priprema svoj Galaxy Note8 telefon/fablet naredne generacije, za koji veruje da neće imati probleme koji su pogodili njehovog prethodnika – Note7. Prema navodima dojavljivača Evana ‘evleaks’ Blassa, Samsung Galaxy Note8 ima kodno ime Samsung Gr3at. Blass je ovu informaciju objavio na Twitteru, a očekuje da će Note8 imati veliki 6.3-inčni dual-edge displej i poboljšanu […]
Samsung priprema svoj Galaxy Note8 telefon/fablet naredne generacije, za koji veruje da neće imati probleme koji su pogodili njehovog prethodnika – Note7. Prema navodima dojavljivača Evana ‘evleaks’ Blassa, Samsung Galaxy Note8 ima kodno ime Samsung Gr3at.


Blass je ovu informaciju objavio na Twitteru, a očekuje da će Note8 imati veliki 6.3-inčni dual-edge displej i poboljšanu i veću bateriju. U telefonu bismo mogli na delu videti i Qualcommov Snapdragon 836 procesor na 10nm FinFET LPP.

Da li ćemo videti ekskluzivno smeštanje senzora otiska prsta ispod ekrana Galaxy Note8 telefona, ostaje da se vidi, jer o ovome kruže oprečne informacije.

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *