Razvode se najpoznatije lezbijke na svijetu, počinje borba za 345 miliona dolara!

Objavljeno: 16.6.2017.


Voditeljka Elen Dedženeris i glumica Porša de Rosi, po pisanju svetskih medija, odlučile su da konačno stave tačku na brak, a razvod će, kao i većina u Holivudu, papreno koštati. Sklonost ka alkoholu, nezgodan karakter, odbijanje da ima dete, manjak vremena i večito bacanje u senku, navodno su razlozi iz kojih Porša de Rosi pod hitno želi […]
Voditeljka Elen Dedženeris i glumica Porša de Rosi, po pisanju svetskih medija, odlučile su da konačno stave tačku na brak, a razvod će, kao i većina u Holivudu, papreno koštati.

Sklonost ka alkoholu, nezgodan karakter, odbijanje da ima dete, manjak vremena i večito bacanje u senku, navodno su razlozi iz kojih Porša de Rosi pod hitno želi razvod od Elen Dedženeris!

Kako pišu svetski mediji, njihovom braku u kom su od 2008. godine “odzvonilo je”, a kao najveći dokaz navode to što Elen već duže vreme na ruci ne nosi burmu.

Slavna Elen, navodno, nije želela razvod, ali Poršino nezadovoljstvo bilo je nepopravljivo. Ona se osećala ugroženo, pošto je sve vreme u senci supruge voditeljke.

– Porša je osećala da joj Elen ne dozvoljava da bude ono što jeste i da nastavi sa glumačkom karijerom. De Rosi je bila svesna da mora da se razvede i da nastavi sa svojim životom, tvrdi “izvor”.

Inače, bogatstvo Elen Dedženeris (59) procenjuje se na 345 miliona dolara. Njena, još zakonita, supruga Porša 15 godina mlađa je od voditeljke.

Izvor: Telegraf

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *