Pulen: Duško Ivanović je najgori trener

Objavljeno: 16.6.2017.


Plejmejeker Himkija Džejko Pulen osuo je paljbu po treneru ovog moskvoskog kluba, rekavši da je Duško Ivanović najgori trener sa kojim je radio u karijeri. “Dusko Ivanović je najgori trener sa kojim sam radio. Nije imao kontrolu nad timom uopšte, a Švedu je dao radi šta hoće. Uzimao je po 30 šuteva na utakmici… Niko […]
Plejmejeker Himkija Džejko Pulen osuo je paljbu po treneru ovog moskvoskog kluba, rekavši da je Duško Ivanović najgori trener sa kojim je radio u karijeri.

Dusko Ivanović je najgori trener sa kojim sam radio. Nije imao kontrolu nad timom uopšte, a Švedu je dao radi šta hoće. Uzimao je po 30 šuteva na utakmici… Niko u ekipi nije bio srećan osim njega“, rekao je Pulen za rusku agenciju R-sport.

Bivši igrač Cedevite kazao je i da ga je crnogorski stručnjak cele sezone držao van tima, iako ništa loše nije uradio.

Nije želeo da budem u timu cele sezone, iako nisam prekršio niti jedno pravilo ili uradio nešto loše. Samo me je izbrisao“, istakao je Pulen, a potom i dodao.

Voleo bih da nisam potpisao za ekipu koju on vodi“, završio je Pulen.

Plejmejker je takođe rekao da nema ništa protiv Himkija i da bi voleo da igra tu i sledeće sezone, samo ako Duško Ivanović ne bude bio tu.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *