Odlična atmosfera i muzika prve večeri XII „Kastel Rock Fest 2017“

Objavljeno: 16.6.2017.


Brojna publika koja je sinoć od 20 sata počela da pristiže na banjalučki Kastel, uživala je u odličnim nastupima Kikija Lesendrića i Pilota, harizmatičnog Ivana Dečaka i grupe Vatra i Tonija Cetinskog. Prvo veče XII „Kastel Rock Fest-a 2017“ počelo je uz najveće hitove Kikija i Pilota „Neverna si mi“ i „Ne veruj u idole“, […]
Brojna publika koja je sinoć od 20 sata počela da pristiže na banjalučki Kastel, uživala je u odličnim nastupima Kikija Lesendrića i Pilota, harizmatičnog Ivana Dečaka i grupe Vatra i Tonija Cetinskog.

Prvo veče XII „Kastel Rock Fest-a 2017“ počelo je uz najveće hitove Kikija i Pilota „Neverna si mi“ i „Ne veruj u idole“, a publika je pjesmom pratila i nastup Vatre koja je svirala svoje najveće hitove kao što je „Stani mi na prste“. Vrhunac večeri bio je nastup Tonija Cetinskog koji se banjalučkoj publici zahvalio za uvijek dobar doček i prijem.

Bajaga i Instruktori otvaraju večerašnji program „Kastel Rock Fest-a“, uz Let 3 i Damira Urbana & 4. Sutra od 21 sviraju Neverne bebe, i Parni valjak čiji će nastup zatvoriti dvanaesto izdanje festivala.

Program XII „Kastel Rock Fest-a“ počinje svako veče u 21 sat, a sat ranije će biti otvoren ulaz za publiku.

Ulaznice za XII „KASTEL ROCK FEST 2017“ su u prodaju putem online sistema prodaje karata www.kupikartu.ba , na Trgu Krajine u Banjaluci, maloprodajnim objektima Frutela Grupe i  Turističkoj agenciji „MG Travel“, te na tvrđavi Kastel svako veče trajanja festivala od 20 sati. Cijena dnevne ulaznice je 20 KM, a festivalska karta za tri dana Festivala se može kupiti po cijeni od 50 KM.

Organizatori XII “Kastel Rock Fest-a” su kompanija „Frutela Group“ i „Hard Rock Radio“ Banjaluka.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *