Nove OnePlus 5 fotografije, pred objavu telefona

Objavljeno: 16.6.2017.


OnePlus će svoj najnoviji premijum telefon predstaviti 20. juna, a kompanija je već o uređaju otkrila neke detalje. Saznali smo da će telefon pokretati Qualcomm Snapdragon 835 čipset, dok će OnePlus na kameri raditi u tandemu sa kompanijom DxO. Kompanija je objavila i fotografiju uređaja, koja otkriva poleđinu OnePlus 5 telefona i potvrđuje sistem s […]
OnePlus će svoj najnoviji premijum telefon predstaviti 20. juna, a kompanija je već o uređaju otkrila neke detalje. Saznali smo da će telefon pokretati Qualcomm Snapdragon 835 čipset, dok će OnePlus na kameri raditi u tandemu sa kompanijom DxO.


Kompanija je objavila i fotografiju uređaja, koja otkriva poleđinu OnePlus 5 telefona i potvrđuje sistem s dve kamere. Nova procurela fotografija se pojavljuje nekoliko dana pre objave telefona i daje nam uvid u prednju stranu uređaja.

Uz fotografiju stižu i neke informacije o specifikacijama, koje pominju 16MP + 20MP kamere, displej veličine 5.5 inča, kao i 6GB i 8GB RAM-a. Ostali izveštaji pominju 3300mAh bateriju i cenu oko 480 dolara.

Izvor: benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *