Najbolje poze za seks ako imate malu vaginu

Objavljeno: 16.6.2017.


Kad govorimo o malim vaginama, zapravo govorimo o “plitkim” vaginama kod kojih muškarac tokom seksa može da oseti cerviks. Nekim ženama je to divan osećaj, a nekima toliko bolan da čak nekad padnu u nesvest tokom seksa. Kaubojka Jedna od omiljenih poza kod žena i muškaraca idealna je za problem male vagine. Žena je na […]
Kad govorimo o malim vaginama, zapravo govorimo o “plitkim” vaginama kod kojih muškarac tokom seksa može da oseti cerviks. Nekim ženama je to divan osećaj, a nekima toliko bolan da čak nekad padnu u nesvest tokom seksa.

Kaubojka

Jedna od omiljenih poza kod žena i muškaraca idealna je za problem male vagine. Žena je na vrhu dok muškarac sedi, što znači da žena kontroliše intenzitet i dubinu penetracije.

Mala i velika kašika

“Spooning” je popularna poza za razmenu nežnosti posle seksa ili spavanje, a jako je dobra i kao poza za seks, pogotovo ako imate malu vaginu.

Misionarski položaj

Sa nogama položenim na krevetu, umesto da ih podignete. Iako u ovoj pozi veću kontrolu ima muškarac, postoji jako puno prilike za komunikaciju, što znači i manje su šanse za bol.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *