Microsoft Office objavljen na Windows Store-u

Objavljeno: 16.6.2017.


Microsoft je nedavno objavio novu verziju Windowsa, pod nazivom Windows 10 S. Ova verzija je praktično pojednostavljeni Windows 10, koji je sposoban za pokretanje Windows aplikacija, dok god su one dostupne na Windows Store-u. Microsoft je sada objavio Office produktivni paket na Windows Store-u. Sve Office apikacije se sada mogu preuzeti preko onlajn prodavnice. Ovo […]
Microsoft je nedavno objavio novu verziju Windowsa, pod nazivom Windows 10 S. Ova verzija je praktično pojednostavljeni Windows 10, koji je sposoban za pokretanje Windows aplikacija, dok god su one dostupne na Windows Store-u. Microsoft je sada objavio Office produktivni paket na Windows Store-u. Sve Office apikacije se sada mogu preuzeti preko onlajn prodavnice.


Ovo nije prvi put da je Office izlistan na Windows Store-u, ali jeste prvi put da Microsoft omogućava korisnicima preuzimanje i ažuriranje aplikacija direktno preko prodavnice. Ovo je deo kompanijinih napora da dodatno proširi dostupnost svog desktop operativnog sistema.

Microsoft napominje da će Office verzija, izlistana na Windows Store-u, imati neke limite. Korisnici će moći da instaliraju samo 32-bitne verzije Office aplikacija, poput Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access i Publisher. Postojeće Office mobile apikacije će nastaviti da rade na Windows 10 S uređajima.

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *