Marković i Silva ponovo zajedno: Lazar u Votfordu

Objavljeno: 16.6.2017.


Srpski reprezentativac Lazar Marković osvežio je karijeru u Hal Sitija, uprkos tome što su ‘Tigrovi’ ispali iz Premijer lige. Marković se posle isteka pozajmice vratio u Liverpul, gde ne računaju na njega, ali je novi menadžer Votforda Marko Silva zainteresovan da, kao i u Halu, sarađuje sa brzonogim krilnim napadačem, navodi britanski Miror. Silva je […]
Srpski reprezentativac Lazar Marković osvežio je karijeru u Hal Sitija, uprkos tome što su ‘Tigrovi’ ispali iz Premijer lige.

Marković se posle isteka pozajmice vratio u Liverpul, gde ne računaju na njega, ali je novi menadžer Votforda Marko Silva zainteresovan da, kao i u Halu, sarađuje sa brzonogim krilnim napadačem, navodi britanski Miror.

Silva je impresioniran Srbinom i spreman je da ga dovede na Vikaridž Roud, za šta Liverpul zahteva 25 miliona evra.
Klub sa Enfilda neće lako da se odrekne nekadašnjeg prvotimca Partizana i Benfike i namerava da povrati uloži novac u transfer iz Lisabona.

Marković je u Halu, pod menadžerom Silvom, odigrao 14 utakmica i nagovestio povratak u staru formu, posle neuspelih epizoda u Fenerbahčeu i lisabonskom Sportingu.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *