Kupila srećku da bi usitnila 10£ za parking i osvojila 250.000£

Objavljeno: 16.6.2017.


Merilin Skot iz Velike Britanije morala je da usitni 10 funti kako bi platila parking, pa je uzela najjeftiniju greb-greb srećku. Ta srećka joj je donela 250 hiljada funti! Nakon što je kupila srećku za samo dve funte ona ju je stavila u torbu i zaboravila na nju do sledećeg dana. U trenutku dosade setila […]
Merilin Skot iz Velike Britanije morala je da usitni 10 funti kako bi platila parking, pa je uzela najjeftiniju greb-greb srećku. Ta srećka joj je donela 250 hiljada funti!

Nakon što je kupila srećku za samo dve funte ona ju je stavila u torbu i zaboravila na nju do sledećeg dana. U trenutku dosade setila se srećke koju je kupila samo da bi usitnila novac i počela da grebe.

“Kada sam je videla u torbi stvarno sam se zapitala – šta ako sam dobila, a nisam još uvek ni ogrebla? Nisam mogla da verujem! Pitala sam nekoliko kolega da pogledaju i oni i potvrde mi!“, kaže Merilin.

Šefovi u call-centru su je pustili ranije kući, kako bi otišla da prijavi dobitak, a uskoro je dala i otkaz.

Merilin u decembru putuje za Australiju na putovanje iz snova.

“Kada smo moje sestre i ja bile male mama je stalno govorila ‘ako dobijem na lutriji vodim vas u Diznilend’. Sa ovim novcem ja ću njoj ispuniti želju i sa ovim novcem planiram da celu porodicu odvedem na put. Uvek sam želela da putujem svetom. Kupiću kuću, a nikada nisam ni sanjala da ću imati dovoljno novca da obezbedim sebi dom“, zaključila je.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *