Joksimović: Nova poglavlja 20. juna

Objavljeno: 16.6.2017.


Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila da će 20. juna biti otvorena još dva poglavlja u pregovorima o članstvu Srbije i EU. Ona je za izdanje dnevnog lista “Alo” od petka rekla da će biti otvorena poglavlja o pravima intelektualne svojine – Poglavlje 7, i o carinskoj uniji – Poglavlje 29. “Mi smo […]
Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila da će 20. juna biti otvorena još dva poglavlja u pregovorima o članstvu Srbije i EU.

Ona je za izdanje dnevnog lista “Alo” od petka rekla da će biti otvorena poglavlja o pravima intelektualne svojine – Poglavlje 7, i o carinskoj uniji – Poglavlje 29.

“Mi smo radili vredno na uslovima za otvaranje poglavlja i pripremi pregovaračkih pozicija. To je dokaz našeg rada na reformama u oblastima važnim za građane i privredu, ali i autore i njihova prava, borbu protiv piraterije, istraživače, što su oblasti koje stvaraju dodatnu vrednost u stabilnoj ekonomiji zasnovanoj na znanju”, rekla je Joksimovićeva.

Izvor: Beta, B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *