FSS zadužio Binića za regularnost takmičenja

Objavljeno: 16.6.2017.


Dragiša Binić i Mladen Krstajić novi su članovi Izvršnog odbora FSS, a potpredsednik Savo Milošević će u odsustvu Slaviše Kokeze imati ingerencije predsednika. Krstajić je do sada bio pomoćni trener selektoru Srbije Slavoljubu Muslinu, dok će Binić biti zadužen za regularnost takmičenja. Ostavku na mesto potpredsednika FSS podneo je Novica Tončev, koji je postao novi […]
Dragiša Binić i Mladen Krstajić novi su članovi Izvršnog odbora FSS, a potpredsednik Savo Milošević će u odsustvu Slaviše Kokeze imati ingerencije predsednika.

Krstajić je do sada bio pomoćni trener selektoru Srbije Slavoljubu Muslinu, dok će Binić biti zadužen za regularnost takmičenja.

Ostavku na mesto potpredsednika FSS podneo je Novica Tončev, koji je postao novi član Odbora za hitna pitanja FSS, a pored Krstajića i Binića u IO je imenovan i Milutin Baštovanović.

Odlukom Izvršnog odbora FSS imenovana je nova Sudijska komisija u sastavu Rade Đurović, Milan Karadžić i Dejan Filipović.

Pod njihovom nadlešnošću će biti Superliga, Prva liga, ženske lige, futsal liga, odnosno kadetska i omladinska liga Srbije.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *