Faceboook GIF taster za komentare dostupan svima

Objavljeno: 16.6.2017.


Izreka “Slika govori više od hiljadu reči” možda i najbolje opisuje stanje koje su nametnuli društveni mediji. Nekada je emotikonima ili GIF-ovima mnogo lakše iskazati raspoloženje ili osećanja, nego što bi se to učinili rečima, a Facebook je ovoga itekako svestan. Izgleda da je Facebook počeo da svima omogućava GIF taster za komentare na Facebook […]
Izreka “Slika govori više od hiljadu reči” možda i najbolje opisuje stanje koje su nametnuli društveni mediji. Nekada je emotikonima ili GIF-ovima mnogo lakše iskazati raspoloženje ili osećanja, nego što bi se to učinili rečima, a Facebook je ovoga itekako svestan.

Izgleda da je Facebook počeo da svima omogućava GIF taster za komentare na Facebook aplikaciji. Ovo znači da će korisnici sada biti u mogućnosti da lako i brzo prikače GIF uz svoj komentar, što bi stvari moglo da načini zabavnijim. Ova funkcija, sama po sebi, nije nova jer je Facebook već mesecima testira. Ali, izgleda da je kompanija konačno odlučila da je došlo da vreme da funkcija konačno zablista u punom obliku.

Pre ovoga, ukoliko su korisnici želeli da prikače GIF, morali su da linkuju URL GIF-a, što nije idealno. Posebno ukoliko ne znate gde da pronađete GIF-ove.

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *