Đorđević u ponedjeljak saopštava spisak za EP

Objavljeno: 16.6.2017.


Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević u ponedeljak će saopštiti spisak kandidata za ovogodišnje Evropsko prvenstvo. Srbija će na šampionatu Evrope igrati u Grupi D u Istanbulu zajedno sa selekcijama Turske, Rusije i Letonije, Belgije i Velike Britanije. Evropsko prvenstvo održava se od 31. avgusta do 17. septembra u Finskoj, Izraelu, Rumuniji i Turskoj. Ovo je […]
Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević u ponedeljak će saopštiti spisak kandidata za ovogodišnje Evropsko prvenstvo.

Srbija će na šampionatu Evrope igrati u Grupi D u Istanbulu zajedno sa selekcijama Turske, Rusije i Letonije, Belgije i Velike Britanije.

Evropsko prvenstvo održava se od 31. avgusta do 17. septembra u Finskoj, Izraelu, Rumuniji i Turskoj.

Ovo je prvi veliki šampionat na kome neće biti Stefana Markovića, koji se povukao iz nacinalon tima posle Olimpijskih igrara u Riju, a veliko je pitanje da li će Đorđević moći da račina na dvojicu od trojice najboljih igrača.

Nemanja Bjelica doživeo je u finišu NBA sezone povredu noge i gotovo sigurno neće biti u sastavu, dok se još uvek čeka odluka prve zvezde Denver Nagetsa Nikole Jokića.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *