Dali bi bogatstvo za dadilju, ali zbog jezivog detalja NIKO NEĆE DA PRIHVATI POSAO

Objavljeno: 16.6.2017.


Porodica iz Škotske traži dadilju i nudi za taj posao 50.000 funti godišnje bruto, smeštaj i hranu. Cela priča zvuči idealno, ali postoji jedna začkoljica koja odbija one koji su u potrazi za poslom. Naime, roditelji traže dadilju nakon što je petoro zaposlenih u poslednjih 12 meseci dalo otkaz zbog, kako tvrde, “onostranih dešavanja” u […]
Porodica iz Škotske traži dadilju i nudi za taj posao 50.000 funti godišnje bruto, smeštaj i hranu. Cela priča zvuči idealno, ali postoji jedna začkoljica koja odbija one koji su u potrazi za poslom.

Naime, roditelji traže dadilju nakon što je petoro zaposlenih u poslednjih 12 meseci dalo otkaz zbog, kako tvrde, “onostranih dešavanja” u njihovoj staroj kući, koja su uključivala razbijanje stakala, čudne zvukove i pomeranje nameštaja.

Porodica je pomoć zatražila na društvenim mrežama u nadi da će se ipak naći neko dovoljno hrabar i pristati na ‘izazov’ u njihovoj ‘ukletoj’ kući u Škotskoj i nekog ko će ostati duže od prethodnih zaposlenih, prenosi Jutarnji list.

Navode da u kući žive već deset godina, da su mnogo zauzeti poslom i često su na putu, a navodne čudne događaje nikada lično nisu iskusili, već su im o tome samo pričali njihovi bivši zaposleni, ali ističu da im je pri kupovini kuće rečeno kako se priča da je kuća ukleta. Konkretnih dokaza za to, naravno, nema, ali i glasine su dovoljne da se dođe na loš glas, a u takvim situacijama ni angažman potencijalnih zaposlenih nije previše jeftin.

Oglas za posao objavljen je na stranici “Čajldker”, a u njemu piše kako su deca, o kojoj zaposleni mora da vodi računa u prostranoj porodičnoj kući u regiji Skotiš borders, stara 5 i 7 godina.

Zadaci uključuju pripremanje doručka deci, spremanje za školu, odvoženje i dovoženje dece iz škole i pomaganje u pisanju domaćeg zadatka, kao i spremanje mališana za spavanje.

Roditelji tvrde kako im se dosad javilo nekoliko dadilja raspitujući se o detaljima, ali niko se još zvanično nije javio na oglas za posao koji je objavljen još 29. maja.

Administratori stranice na kojoj je oglas objavljen u prvi mah su bili izuzetno iznenađeni njegovim sadržajem, ali su nakon višestrukih provera potvrdili njegovu autentičnost. Navode da niko od prethodnih zaposlenih nije pretrpio nikakvu povredu, piše Dejli miror.

Izvor: Blic

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *