CSKA čuva Hajnsa, ugovor do 2019.

Objavljeno: 16.6.2017.


Centar moskovskog CSKA Karl Hajns potpisao je novi, dvogodišnji ugovor sa ruskim klubom. “Zaista sam srećan što ostajem u klubu još dve sezone. Tokom prethodnih godina Moskva je za mene i moju porodicu postala druga kuća. Radujem se nastavku istorijskog uspeha koji je klub imao, radu sa saigračima i trenerima i osvajanju novih trofeja”, rekao […]
Centar moskovskog CSKA Karl Hajns potpisao je novi, dvogodišnji ugovor sa ruskim klubom.

“Zaista sam srećan što ostajem u klubu još dve sezone. Tokom prethodnih godina Moskva je za mene i moju porodicu postala druga kuća. Radujem se nastavku istorijskog uspeha koji je klub imao, radu sa saigračima i trenerima i osvajanju novih trofeja”, rekao je Hajns.

Hajns je u CSKA došao 2013. godine iz Olimpijakosa, a za moskovski tim do sada odigrao 260 utakmica i prosečno je beležio 7,7 poena i 4,1 skok.

Kajl je deo CSKA, igrač koji je igrao i iznad 100 odsto mogućnosti. Iako mu nedostaje visina, on ima srce, želju i motivaciju, da nadoknadi visinu. On je jedan od najboljih na svojoj poziciji. Znamo se, dovoljno je da pogledamo jedan drugog i da razume šta želim od njega. Drago mi je što nastavljamo saradnju. Njegovo iskustvo, znanje i posvećenost će pomoći klubu, mladji igrači mogu da koriste njegov primer da se razvijaju“, rekao je trener CSKA Dimitris Itudis.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *