“Čekamo da Ana kaže da je spremna”

Objavljeno: 16.6.2017.


Vanredna sednica Skupštine na kojoj će se raspravljati o predlogu da Ana Brnabić bude premijerka, biće zakazana verovatn sledeće nedelje kaže Maja Gojković. Kako predsednica parlamenta rekla, čeka se da Ana Brnabić bude spremna i kaže da ima gotov ekspoze i predlog za sastav vlade. “Nakon toga ćemo zakazati vanrednu sednicu. Očekujem da će rasprava […]
Vanredna sednica Skupštine na kojoj će se raspravljati o predlogu da Ana Brnabić bude premijerka, biće zakazana verovatn sledeće nedelje kaže Maja Gojković.

Kako predsednica parlamenta rekla, čeka se da Ana Brnabić bude spremna i kaže da ima gotov ekspoze i predlog za sastav vlade.

“Nakon toga ćemo zakazati vanrednu sednicu. Očekujem da će rasprava potrajati nekoliko dana, ali da će se sve završiti u roku”, kaže Maja Gojković za B92.

Predlog predsednika Aleksandra Vučića da Ana Brnabić bude predsednica Vlade Srbije dostavljen je ranije tokom dana Skupštini Srbije, objavljeno je na sajtu parlamenta.

Skupština Srbije, prema ranijim najavama, trebalo bi da izabere novu Vladu Srbije do 23. juna, za kada je zakazana svečanost povodom izbora Vučića za predsednika Srbije.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *