Calvin Harris objavio singl s Katy Perry i Pharrellom

Objavljeno: 16.6.2017.


Počelo je veliko odbrojavanje do novog albuma “Funk Wav Bounces Vol. 1” Calvina Harrisa koji stiže poslednjeg dana ovog meseca. A u susret tom danu, Calvin je objavio i novi singl “Feels” na kojem je sarađivao s Pharrellom, Katy Perry i Big Seanom. Na YouTubeu je dostupno samo minut i po pesme, nažalost. Ovu praksu […]
Počelo je veliko odbrojavanje do novog albuma “Funk Wav Bounces Vol. 1” Calvina Harrisa koji stiže poslednjeg dana ovog meseca.

A u susret tom danu, Calvin je objavio i novi singl “Feels” na kojem je sarađivao s Pharrellom, Katy Perry i Big Seanom.

Na YouTubeu je dostupno samo minut i po pesme, nažalost. Ovu praksu škotski DJ koristi koristi već neko vreme, a fanovi koji imaju pretplatu na neki od streaming servisa, mogu da poslušaju cele verzije do sada objavljenih pesama: “Slide” s Frankom Oceanom i Migos, “Heatstroke” ponovo s Pharrellom, Young Thugom i Arianom Grande i “Rollin” s Futureom i Khalidom.

Ovo su samo neka od imena s albuma. Tu su još John Legend, Nicki Minaj, Travis Scott, Snoop Dogg, PARTYNEXTDOOR i drugi.

Preview celog albuma možete da poslušate OVDE, a u nastavku uživajte u letnjem, funky singlu “Feels”.

Izvor: MTV

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *