Baskonija ponovo želi Dejana Radonjića

Objavljeno: 16.6.2017.

Španski ‘Mundo Deporitvo’ prenosi da Sito Alonso napušta klupu Baskonije, odnosno da je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić ponovo u fokusu Baska. Iako su čelnici kluba nedavno produžili ugovor sa Alonsom, aktiviravši klauzulu u istom, navodi se da je eliminacija od Valensije u polufinal Endesa lige bila ključna za odluku o promeni. S druge strane, […]

Španski ‘Mundo Deporitvo’ prenosi da Sito Alonso napušta klupu Baskonije, odnosno da je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić ponovo u fokusu Baska.

Iako su čelnici kluba nedavno produžili ugovor sa Alonsom, aktiviravši klauzulu u istom, navodi se da je eliminacija od Valensije u polufinal Endesa lige bila ključna za odluku o promeni.

S druge strane, strateg srpskog i regionalnog šampiona je prethodna dva leta bio velika želja Baskonije, prošlog je čak i bio u Španiji na pregovorima, ali je na kraju ipak ostao na Malom Kalemegdanu.

I sada je situacija slična, s tim da su navijači crveno-belih već pokrenuli akciju da se crnogorskom stručnjaku ponudi novi ugovor, a tu je i faktor završnog turnira Evrolige – koji je na programu u Beogradu naredne godine.

Ovo je već drugo interesovanje za Radonjića sa Iberijskog poluostrva u poslednjih nekoliko dana, pošto se nedavno pojavila informacija da ga želi i Barselona.

U međuvremenu, Radonjić i njegovi momci imaće priliku da od 20 časova osvoje drugu triplu krunu u tri sezone, ukoliko savladaju FMP Želenik pred svojim navijačima i u trećem susretu finala Superlige Srbije.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *